Kumppanit

Kumppanit

Tarjoamme käyttöönne myös kumppaniverkostomme monipuoliset palvelut.

 

Yritykset

Rantalainen

Rantalainen

Rantalainen Yhtiöt on 1972 perustettu, auktorisoitu taloushallinnon palveluita tuottava konserni, jossa asiakkaiden käytettävissä on yli 500 koulutetun ammattilaisen osaaminen 40 paikkakunnalla. Asiakkaita mm. Hyvinkään Tahko, Hämeenlinnan Jalkapalloseura, Suomen Urheiluliitto ja HIFK. 

Creamailer

Creamailer

Creamailer on kotimainen ja luotettava sähköpostimarkkinoinnin ja uutiskirjeviestinnän tehotyökalu. Monimuotoisen palvelun avulla luot näyttävät viestit ja tavoitat jäsenesi nopeasti. Palvelusta löytyy mm. Drag & Drop -viestieditori, monipuoliset analyysit ja segmentointi. Helpointa jäsenviestintää - ikinä.

 

Visma

Visma

Visma Solutions Oy on pk-yritysten pilvipalveluihin erikoistunut yritys. Järjestöjen ja seurojen keskuudessa suosittu Netvisor taloushallinto-ohjelma toimii saumattomasti yhdessä Avoinen jäsenrekisterin kanssa ja tekee jäsenlaskutuksesta nopeaa.

Nettitiimi

Nettitiimi

Nettitiimi tarjoaa kotisivu-uudistuksia ja muita toimintaa tehostavia digitaalisia ratkaisuja moderneille yhdistyksille jotka haluavat erottua. Autamme asiakkaan aina maaliin asti hymy suupielissä, suurella sydämellä ja vankalla kokemuksella. 

Apsis

Apsis

Me olemme APSIS - digitaalisen markkinoinnin edelläkävijä. Tehtävämme on auttaa, rohkaista ja tukea sinua digitaalisen markkinointisi kehittämisessä. => Tarinamme

Ratkaisut: Sähköpostimarkkinointi, markkinoinnin automaatiot, kyselyt, tapahtumien hallinta, liidienhallinta- ja hoito, Apsis Ecom.

Orange-Media

Orange-Media

Orange Media on vuodesta 2008 toiminut digitaalisten verkkopalveluiden tuotantoon erikoistunut yritys, joka palvelee lukuisia markkinoinnin ja IT-alan yrityksiä.

Toteutuksia: www.victorek.fiwww.rekisteritiedot.fi,
 www.nopsa.fi.

Propello

Propello

Niko Kauranen

Toimin web-suunnittelijan ja -ohjelmoijan välimaastossa. Palettiin kuuluu konsepti- ja käyttöliittymäsuunnittelua, graafista suunnittelua sekä ohjelmointia. Taustalla pyörii lähestulkoon aina ProcessWire. Sivustokonsepteja ja ulkoasuja kymmenille Avoinen asiakkaille, mm. Suomen Työterveyshoitajaliitto,  Suomen Jääkiekkoliitto ja Lakimiesliitto.

 

Asiantuntijat

Kari Hartikainen

Kari Hartikainen

Adviisori

adviisori@gmail.com

+358-44-0600253

Neuvonantoa markkinoinnin, myynnin ja brandingin johtamiseen kohti parempaa asiakaskokemusta ja kasvua. Asiakkaita globaaleista pörssiyhtiöistä paikallisiin yrityksiin ja yhteisöihin, mm. Exel Composites, Bonnier Books, Suomen Punainen Risti, Hengitysliitto ja Unicef.

Heidi Korva

Heidi Korva

Communiké

heidi@communike.fi

Heidi Korva on yhteiskunnalliseen ja yritysvastuun viestintään erikoistunut viestinnän konsultti, sparraaja ja tekijä, joka haluaa tehdä asiakkaistaan innostavia ja vakuuttavia viestijöitä. Vuoden viestintäammattilainen 2015.

 

 

 

Salla Saarinen

Salla Saarinen

Radical Soul Oy

salla@radicalsoul.fi

+358 45 205 1879

Olen järjestöasiantuntija ja kouluttaja. Tunnen järjestöt sekä yritys-, järjestö- että vapaaehtoistyöntekijän näkökulmasta. Teen viestinnän ja varainhankinnan sparrausta, kampanjointia, koulutusta, suunnittelua ja toteutusta.