Avoine Oy

Tehtävänämme on auttaa rakentamaan järjestöjä, joihin halutaan kuulua. Ratkaisujemme avulla asiakkaamme löytävät uusia tapoja palvella jäseniään digitaalisesti. Palvelumme on erityisesti suunniteltu järjestöille, jotka palvelevat henkilöjäseniä.

Tietoa Avoinesta

Palveluitamme käyttää yli 5000 yhdistystä ja niiden avulla luodaan yhteys noin 4 miljoonaan jäseneen Suomessa. Asiakkainamme on paikallisia yhdistyksiä sekä valtakunnallisia järjestöjä kaikilta yhteiskunnan aloilta. Suurimmat asiakkaamme palvelevat yli 100 000 jäsentä.

Meitä Avoinelaisia on noin 25 ja toimistomme sijaitsevat Tampereella ja Helsingissä. Yhteensä meillä on käytössämme lähes 200 vuotta kokemusta järjestöjen digitaalisten ratkaisujen kehittämisestä. Lisäksi olemme verkostoituneet laajasti voidaksemme tarjota laajempia ratkaisuja asiakkaillemme.

Haluamme työmme kautta luoda inspiroivia kokemuksia ja teemme työmme siten, että voimme olla siitä ylpeitä. Toimintamme arvot nojaavat osaamiseen, yhteistyöhön ja avoimuuteen, jotka ovat edellytyksiä sille, että meihin voidaan luottaa.

Olemme osa Vitec Software Groupia.