Pääkäyttäjän opastustuokio

Maksuttomassa tuokiossa käsitellään jäsenrekisterin pääkäyttäjän vastuita ja tehtäviä. Suosittelemme opastustuokiota myös pääkäyttäjien sijaisille eli ns. varapääkäyttäjille.

Ajankohta 22.11.2017 09:00 – 22.11.2017 11:00

Paikka Avoinen toimisto: Opastinsilta 8 E (2. kerros), 00520 Helsinki

Opastustuokio on suunnattu sekä uusille että vanhoille rekisterin pääkäyttäjille, jotka haluavat vahvistaa omaan rooliansa. Yksittäisten toiminnallisuuksien tai asiakaskohtaisten ratkaisujen sijaan tuokiossa keskitytään pääkäyttäjän rooliin rekisterin kehittäjänä ja ylläpitäjänä sekä loppukäyttäjien opastajana. Opastustuokio on tarkoitettu Sense-, Ankkuri- ja Ay-Ankkuri-asiakkaille.

Tavoite

Tuokion tavoitteena on antaa pääkäyttäjälle kokonaisvaltainen kuva tehtävistä ja vastuista sekä vinkkejä arjen hallintaan. Yksittäisten toiminnallisuuksien tai asiakaskohtaisten ratkaisujen sijaan tuokiossa keskitytään pääkäyttäjän rooliin rekisterin kehittäjänä ja ylläpitäjänä sekä loppukäyttäjien opastajana. Lisäksi tilaisuudessa on mahdollisuus tavata muita pääkäyttäjiä, jakaa hyviä käytänteitä ja saada uusia ideoita.

Kohderyhmä

Kohderyhmänä ovat sekä uudet että vanhat rekisterin pääkäyttäjät, jotka haluavat vahvistaa omaa rooliansa. Suosittelemme tätä maksutonta opastustuokiota erityisesti uusille pääkäyttäjille ja pääkäyttäjien sijaisille. Opastustuokio on yhteinen sekä Ankkuri-, Ay-Ankkuri- ja Sense-asiakkaille.

Ilmoittautuminen

Tuokio järjestetään mikäli osallistujia on kolme henkilöä ja maksimi osallistujamäärä on 8 henkilöä (ensisijaisesti 1hlö/organisaatio). Jos estyt saapumasta paikalle niin ilmoitathan asiasta mahdollisimman pian.

Mikäli ilmoittautuminen on päättynyt tai ryhmä jo täyttynyt, olethan yhteydessä osoitteeseen sanna.juden@avoine.fi ja tiedustele mahdollisuutta liittyä joukkoon!
 

Tervetuloa mukaan!
 

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.