Verkkopalvelut

Toteutamme järjestöllesi verkkosivuston palveluineen haluamassanne laajuudessa. Valitse pakettiin mukaan mitä haluat; voimme esimerkiksi suunnitella järjestöllesi kokonaisen digitaalisen jäsenkokemuksen tai huolehtia pelkästään sivuston teknisestä toteutuksesta.

Kansallinen Lastenliitto

Avoinen ProcessWire-järjestelmällä toteuttamalle sivustolle on liitetty Tapahtumanhallinta, jonka avulla ilmoittautumiset on helppo kerätä. Sen avulla myös laskut tapahtumista muodostuvat automaattisesti. Tämä on vähentänyt työmäärää liitossa olennaisesti.

SuPer-liitto

SuPer-liitto halusi julkaisujärjestelmän, joka palvelee viestintää rajoittamatta sitä mitenkään. Joustavuuden ja käytännössä rajattomien ulkoasumahdollisuuksien vuoksi liitto tilasi ProcessWire-sivuston Avoinelta.

AKT

AKT arvostaa ProcessWire-julkaisujärjestelmässä selkeyttä ja sivuston helppoa ylläpidettävyyttä. Verkkosivujen kanssa toimivaa Tapahtumanhallintaa hyödynnetään jokavuotisissa kesä- ja talvipäivien järjestelyissä.

Valtakunnallinen Työpajayhdistys

Valtakunnallisen työpajayhdistyksen sivuston yhteydessä on Tapahtumanhallinta, joka on yhdistetty Google Maps -pohjaiseen karttaan. Sen avulla voidaan näyttää yhdessä näkymässä toimintaa koko maan alueelta ja kuhunkin koulutukseen on mahdollista ilmoittautua suoraan kartan kohteita klikkaamalla.

Ominaisuudet

Sisällönhallinta

Selkeä ja helppo sisällönhallinta on laadukkaan verkkopalvelun ydin.

rakenteiset sisällöt sisällön versiointi kielituki kuvien hallinta

Monikanavaisuus

Hallitse sisältösi keskitetysti ja julkaise kerralla kaikkialle.

responsiivisuus avoimet rajapinnat

Verkkojulkaiseminen

Sujuvaa verkkoviestintää helpottavat ominaisuudet.

automaattiset uudelleenohjaukset hakukoneoptimointi

Käyttäjähallinta

Hajautetun päivittäminen useiden käyttäjien voimin.

tapahtumaloki kirjautumisloki käyttäjäryhmät

Ota yhteyttä

Mikko Mantere

Mikko Mantere

Myyntipäällikkö

0400 200 505

Samu Nevala

Samu Nevala

Avainasiakaspäällikkö

+358 44 2898982