Kokemuksia

Palveluitamme käyttää yli 250 valtakunnallista järjestöä. Se tarkoittaa yhteyttä yli 2,6 miljoonaan jäseneen.

Valtakunnallinen Työpajayhdistys

Valtakunnallinen työpajayhdistys oli jo entuudestaan Avoinen asiakas ja päätti uudistaa sivunsa ProcessWire-järjestelmään.


Valtakunnallinen työpajayhdistys

Valtakunnallinen työpajayhdistys oli jo entuudestaan Avoinen asiakas ja päätti uudistaa sivunsa ProcessWire-järjestelmään.  Vaikka jäsenpalvelu on aiemminkin ollut verkkosivujen tärkeä tehtävä, on se nyt entistä suuremmassa roolissa. Uudella sivustolla on erityisesti panostettu selkeään rakenteeseen, joka kuvastaa entistä paremmin järjestön toimintaa aina strategiaa myöten. Lisäksi esimerkiksi median edustajat löytävät sivuilta helposti tarvitsemansa tiedot.

Valtakunnallisen työpajayhdistyksen sivuston yhteydessä on Tapahtumanhallinta, joka on yhdistetty Google Maps -pohjaiseen karttaan.  Sen avulla voidaan näyttää yhdessä näkymässä toimintaa koko maan alueelta ja kuhunkin koulutukseen on mahdollista ilmoittautua suoraan kartan kohteita klikkaamalla. Näin Valtakunnallisen työpajayhdistyksen tapahtumatarjonta on edustavasti esitettynä ja helposti löydettävissä yhdessä paikassa.

Käy katsomassa sivustoa osoitteessa www.tpy.fi