Verkkopalvelut

Haluatko parantaa järjestönne näkyvyyttä, palvella jäseniänne ja kehittää järjestötoimintaanne verkossa? Tarvitsetko työkaluja tapahtumien järjestämiseen tai verkkolehden julkaisemiseen?

Autamme tunnistamaan työntekijöiden ja jäsenistön tarpeita ja muuttamaan ideat toimiviksi ratkaisuiksi, olipa kyse kotisivuista, verkkoviestinnästä, tapahtumien järjestämisestä tai prosessien kehittämisestä. Rakennamme yhdessä kanssanne järjestön, työntekijöiden ja jäsenten tarpeisiin vastaavan verkkopalvelukokonaisuuden. Pitkä kokemuksemme satojen erilaisten järjestöjen kanssa takaa sen, että ymmärrämme järjestötoimintaa ja sitä, kuinka kokonaisuuden eri osien tulee tukea toisiaan.

Verkkosivut

Verkkosivujen sanotaan olevan järjestön olemassaolon ja näkyvyyden elinehto. Yhdessä suunnittelemme järjestöllesi verkkosivuston palveluineen haluamassasi laajuudessa. Voimme suunnitella järjestölle kokonaisen digitaalisen jäsenkokemuksen tai huolehtia ainoastaan sivuston teknisestä toteutuksesta.

Suunnittelusta toteutukseen

Kun toteutat verkkosivuprojektin kanssamme, voit keskittyä teknologian sijasta jäsenten palvelemiseen. Huolehdimme tarvittavista teknisistä ratkaisuista sinun puolestasi. Kaikki palvelumme ovat liitettävissä toisiinsa ja tarvittaessa myös muiden toimittajien järjestelmiin.

Yhteistyömme alkaa aina myyntitapaamisella ja tarpeiden kartoittamisella. Tarjoamme vain sellaisia ratkaisuja, joista on aidosti hyötyä ja iloa järjestötoiminnallenne. Haluamme, että verkkopalvelunne pysyvät ajan tasalla ja vastaavat niille asetettuja odotuksia. Siksi käymme verkkopalvelunne läpi kanssanne vuosittain, jotta mahdolliset muutostarpeet voidaan tunnistaa ajoissa. Varmistamme, ettei järjestönne jää kehityksestä jälkeen projektin valmistuttuakaan.

Jos tarvitset perusteltua kuvaa siitä, kuinka järjestösi verkkopalvelut tällä hetkellä toimivat, tarjoamme analytiikkaan ja käytettävyystestauksiin perustuvaa tietoa ja autamme sinua ymmärtämään kuinka voit kehittää verkkopalveluanne paremmaksi. Sisältö ja tavoitteet räätälöidään järjestönne tilanteeseen ja käytössä oleviin palveluihin sopivaksi.

Mahdollisuus kaikenlaisiin sisältöihin verkossa

Järjestöillä on erilaisia sisältöjä eri kohderyhmille. Jokaiselle sivustolle voidaan luoda omat mukautetut sisältötyypit, jotka palvelevat kunkin järjestön erityistarpeita. Kirjautumisen avulla sisältöä voidaan ryhmitellä näkymään tietyille kohderyhmille, ja tietyille toimijoille, kuten luottamushenkilöille, voidaan myöntää rajatut oikeudet päivittää osaa sivustosta. Sisältöä on myös helppo muokata kokonaisvaltaisesti; rekisterissä olevaa tietoa voidaan esittää verkkosivuilla ja esimerkiksi vastuuhenkilöiden yhteystietojen päivitys onnistuu yhdellä kertaa sekä rekisteriin että verkkosivuille.

Käyttämämme ProcessWire-julkaisujärjestelmä mahdollistaa sisällön esittämisen millaisessa muodossa tahansa; erilaiset sisältöelementit voivat olla minkä muotoisia tahansa ja niiden liikuttaminen, muuttaminen sekä päivittäminen on vaivatonta. Kun tulee aika uudistaa verkkosivujen ilmettä, voidaan samat sisällöt esittää uudella tavalla ilman uutta sisältötyötä. Jos jokin palvelu tai toiminto voidaan kuvitella käytettäväksi selaimella, se voidaan hyvin todennäköisesti toteuttaa järjestöllenne!

Verkkolehti

Verkkolehden avulla ohjaat lukijat verkkosisältöjen äärelle. Julkaisujärjestelmässämme lehden sisältöä on helppoa päivittää ja siinä on rajattomat mahdollisuudet muotoiluun.

Verkkolehden sisältö voidaan julkaista kaikille avoimena, osittain tai kokonaan käyttäjätunnuksilla luettavana tai se voidaan tehdä myös tilattavaksi joko maksullisena tai maksuttomana yhdistämällä siihen rahaliikenne-elementti.

Verkkokauppa

Verkkokauppa tarjoaa mahdollisuuden myydä erilaisia fyysisiä ja digitaalisia tuotteita. Tuotteiden esittelysivu voi olla millainen tahansa; sen rakenne palvelee tehokkaasti myyntiänne, tuotteet voidaan kategorisoida haluamallanne tavalla ja ulkoasu räätälöidään järjestönne visuaalisen ilmeen mukaiseksi. Verkkokaupassa maksaminen tapahtuu Maksuturvan tai Paytrailin kautta. Tarjoamme toimivan ja joustavan verkkokaupparatkaisun ProcessWire-alustan päällä.

Tukea digitalisaatioon

Autamme järjestöäsi digitaalisten palveluiden tuottamisen jokaisessa vaiheessa. Tarvitsitpa apua viestinnän ja sisällön suunnitteluun, palvelujenne nykytilan kartoittamiseen tai seuraaviin askeliinne digitaalisessa maailmassa, voimme auttaa sinua.

Omien asiantuntijoidemme lisäksi meillä on laaja kumppaniverkosto, joka takaa järjestöllesi parhaat mahdolliset edellytykset onnistua.