Tapahtumahallinta-sovellus auttaa, kun järjestät tapahtumia. Sen avulla keräät helposti ilmoittautumiset, laskutat osallistumismaksut ja sallit ilmoittautumiset jonoon/varasijoille. Tapahtumakohtaisesti voi määrittää ilmoittautumisajankohdat, osallistujamäärät sekä sallia ns. nippuilmoittautumiset, jolloin yhdellä kertaa saadaan ilmoitettua mukaan vaikka minibussillinen osallistujia.

Sovelluksen voi tarvittaessa liittää osaksi muita verkkopalveluita, kuten kotisivuja tai jäsenrekisteriä. Kun henkilö kirjautuu jäsensivuille, hänelle voidaan tarjota hänen käyttäjäprofiilinsa sopivia tapahtumia tai häntä voidaan laskuttaa ilmoittautumisen yhteydessä jäsenhintaan. Osallistumistiedot on mahdollista siirtää jäsenrekisteriin jolloin henkilön taakse kerääntyy historiatietoa, jota voidaan hyödyntää esimerkiksi tulevien tapahtumien markkinoinnissa. Tietojen pohjalta voidaan myös rajata osallistumisoikeuksia tuleviin tapahtumiin.

Tapahtumahallintaan voidaan liittää verkkomaksaminen, jolloin osallistumismaksu tulee kerättyä ilmoittautumisen yhteydessä.

Voit katsoa lyhyen esittelyvideon Tapahtumanhallinnasta täällä.