Sense Tapahtumahallinta -sovellus auttaa sinua automatisoimaan tapahtumajärjestelyjä. Sovelluksen avulla voit muun muassa:

  • esitellä tapahtumat kuvineen, kuvauksineen ja perustietoineen verkossa
  • kategorioida ja suodataa tapahtumia esimerkiksi niiden tyypin tai paikkakunnan mukaan
  • kerätä tapahtumailmoittautumiset helposti sähköisellä lomakkeella
  • laskuttaa osallistumismaksut laskulla tai verkkomaksulla, jolloin rahat tulee kerättyä heti ilmoittautumisen yhteydessä
  • sallia ilmoittautumiset myös varasijoille

Ilmoittautumisajankohdat, osallistujamäärät, hinnat sekä kuvaukset voi määrittää tapahtumakohtaisesti. Myös niinsanotut nippuilmoittautumiset onnistuvat, jolloin yhdellä kertaa saadaan ilmoitettua mukaan vaikka minibussillisen osallistujia. Sovellukseen voi asettaa automaattista viestintää, jolloin esimerkiksi ilmoittautumiskuittauksesta tai varasijalle noususta lähtee käyttäjälle ilmoitus.

Sovelluksen voi tarvittaessa liittää osaksi muita verkkopalveluita, kuten kotisivuja tai jäsenrekisteriä. Kun henkilö esimerkiksi kirjautuu jäsensivuille, hänelle voidaan tarjota hänen käyttäjäprofiilinsa sopivia tapahtumia tai häntä voidaan laskuttaa ilmoittautumisen yhteydessä jäsenhintaan. Osallistumistiedot on mahdollista siirtää jäsenrekisteriin, jolloin henkilön taakse kerääntyvää historiatietoa voidaan hyödyntää myös esimerkiksi tulevien tapahtumien markkinoinnissa. Tietojen pohjalta voidaan lisäksi rajata osallistumisoikeuksia tuleviin tapahtumiin.