Tapahtumahallinta-sovellus auttaa sinua tapahtumajärjestelyissä. Sovelluksen avulla keräät helposti ilmoittautumiset, laskutat osallistumismaksut ja sallit ilmoittautumiset myös varasijoille. Tapahtumakohtaisesti voi määrittää ilmoittautumisajankohdat, osallistujamäärät sekä sallia ns. nippuilmoittautumiset, jolloin yhdellä kertaa saadaan ilmoitettua mukaan vaikka minibussillinen osallistujia.

Sovellukseen voi tarvittaessa liittää osaksi muita verkkopalveluita, kuten kotisivut tai jäsenrekisterin. Kun henkilö kirjautuu jäsensivuille, hänelle voidaan tarjota hänen käyttäjäprofiilinsa sopivia tapahtumia tai häntä voidaan laskuttaa ilmoittautumisen yhteydessä jäsenhintaan. Osallistumistiedot on mahdollista siirtää jäsenrekisteriin, jolloin henkilön taakse kerääntyvää historiatietoa voidaan hyödyntää myös esimerkiksi tulevien tapahtumien markkinoinnissa. Tietojen pohjalta voidaan lisäksi rajata osallistumisoikeuksia tuleviin tapahtumiin.

Tapahtumahallintaan voidaan liittää verkkomaksaminen, jolloin osallistumismaksu tulee kerättyä ilmoittautumisen yhteydessä.

Voit katsoa lyhyen esittelyvideon Tapahtumanhallinnasta täällä.