Käyttöehdot-sovellus

Tämän sovelluksen avulla ylläpidät Avoinen tuottamien palveluiden käyttöehtoja. Jokaisen järjestelmän käyttäjän on hyväksyttävä uusin käyttöehtoversio ennen kuin hän pääsee kirjautumaan sisälle järjestelmään. Käyttöehdot-sovellus tukee GDPR-asetuksen mukaista osoitusvelvollisuutta tietojen oikeaoppisesta käsittelystä.

Lahjoituslomake.fi -palvelu

Uuden lahjoituskonseptin avulla asiakkaan on mahdollista luoda itse uusia lahjoitussivuja eri kampanjoille tai eri kohteille. Lahjoitussivukone on tarkoitettu jatkuvaan käyttöön, ja asiakkaan on mahdollista luoda uusia lahjoitussivuja ja muokata niiden ulkoasua kunkin keräyskampanjan mukaisesti.

Tutustu tuotteeseen lisää osoitteessa Lahjoituslomake.fi

Resurssikalenteri

Tämä sovellus on tehty erilaisten kohteiden, kuten lomamökkien, kokoustilojen tai henkilöresurssien varaamista sekä varauksien hallinnointia varten. Kalenteriin on mahdollista liittää mukaan myös laskutustoimintoja varauksiin liittyen.

Tiedostot

Sense Tiedostot -sovelluksen avulla tallennat ja jaat järjestösi dokumentit turvallisesti sidosryhmille. Tiedostot siirretään aina salattuina ja jakolinkeille voidaan tarpeen mukaan asettaa myös vanhenemispäivä sekä salasana. Sovellus on integroitavissa muihin Avoinen tuotteisiin ja tili voidaan synkronoida tietokoneelle tai mobiiliin. Tutustu Sense Tiedostot -sovellukseen tarkemmin kuvallisista käyttöohjeista sekä palvelun esittelyvideosta.

Vaalisovellus

Liitto- ja järjestömaailman erilaiset vaalit on mahdollista toteuttaa tämän sovelluksen avulla sähköisesti. Ehdokasasetteluita ylläpidetään jäsenrekisterissä ja varsinainen äänestäminen tapahtuu vaalisovelluksen kautta.

Verkkoasiointi

Verkkoasiointi soveltuu monenlaisten asioiden hoitamiseen. Se esimerkiksi mahdollistaa sähköisen jäseneksi liittymisen sekä sen, että jäsen pääsee tarkastelemaan sekä muokkaamaan omia tietojaan. Sovelluksen avulla voidaan myös laatia apurahahakemuksia sekä lähettää palautetta liiton suuntaan.