Resurssikalenteri

Tämä sovellus on tehty erilaisten kohteiden, kuten lomamökkien, kokoustilojen tai henkilöresurssien varaamiseen sekä varauksien hallinnointiin. Kalenteriin on mahdollista liittää mukaan myös laskutustoimintoja varauksiin liittyen.

Vaalisovellus

Liitto- ja järjestömaailman erinäiset vaalit on mahdollista toteuttaa tämän sovelluksen avulla sähköisesti. Ehdokasasetteluita ylläpidetään jäsenrekisterissä ja varsinainen äänestäminen tapahtuu vaalisovelluksen kautta.

Lahjoitussivukone

Uuden lahjoitussovelluskonsepti avulla asiakkaan on mahdollista luoda itse uusia lahjoitussivuja eri kampanjoille tai eri kohteille. Lahjoitussivukone on tarkoitettu jatkuvaan käyttöön, ja asiakkaan on mahdollista luoda uusia lahjoitussivuja ja muokata niiden ulkoasua kunkin keräyskampanjan mukaisesti.

Verkkoasiointi

Verkkoasiointi soveltuu moneen asiaan. Se esimerkiksi mahdollistaa sähköisen jäseneksi liittymisen sekä sen, että jäsen pääsee tarkastelemaan sekä muokkaamaan omia tietojaan. Sovellus mahdollistaa myös apurahahakemuksien tekemisen sekä toimii palautekanavana liiton suuntaan.

Tiedostot

Sense Tiedostot -sovelluksen avulla tallennat ja jaat järjestösi dokumentit turvallisesti. Tutustu sovellukseen tarkemmin ohjeista sekä palvelun esittelyvideosta.