Mobiili

Haluatko tavoittaa jäsenenne helpommin ja henkilökohtaisemmin? Onko viestinnässänne kohdennettuja viestejä tietylle jäsenryhmälle? Kaipaatko matalamman kynnyksen vuorovaikutusmahdollisuuksia?

Mobiilisovelluksella tuot järjestösi jäsenen taskuun ja varmistat, että jäsenet tavoittavat järjestön koska tahansa omalla puhelimellaan. Sovelluksen avulla jäsen saa kohdennettuja palveluita ja viestejä samalla, kun järjestö oppii ymmärtämään jäsentensä tarpeita paremmin. Jäsenrekisteriin kytketty sovellus on aina räätälöitävissä järjestösi tarpeisiin. Sovellus on saatavilla iOS ja Android-käyttöjärjestelmille.

Jäsenpulssi

Jäsenpulssi-kyselyiden avulla saat tietoa jäsenten suhtautumisesta järjestöön ja tiedot tallentuvat jäsenrekisteriin myös myöhempää käyttöä varten. Jäsenpulssi auttaa kehittämään toimintaa jäsenten tarpeita ja toiveita vastaavaksi. Jäsenrekisteristä saatavien tietojen avulla Jäsenpulssi auttaa löytämään jäsenistöstä potentiaalisia aktiivisia toimijoita ja lahjoittajia tai luottamustehtävistä kiinnostuneita henkilöitä. Jäsenpulssin avulla voit tunnistaa myös eroherkät jäsenet ja kohdistaa heihin erityistä huomiota.

Omien tietojen päivitys & tarkastelu

Mobiilisovellus tarjoaa jäsenelle mahdollisuuden tarkastella omia tietojaan järjestön jäsenrekisterissä ja tarvittaessa muuttaa niitä lomakkeen avulla. Näin esimerkiksi osoitteenmuutos ja eri aihealueiden uutistilaukset sujuvat vaivattomasti ja nopeasti silloin, kun jäsenelle parhaiten sopii.

Jäsenkortti

Mobiilijäsenkortti korvaa muovisen jäsenkortin ja kulkee aina mukana. Kortista näkyy helposti ja turvallisesti jäsenyyden voimassaolo, jäsenedut sekä muita valittuja, jäsenrekisteristä haettuja tietoja.

Tietosivut

Tietosivuilla pidät jäsenten useimmin tarvitsemat tiedot vaivattomasti saatavilla. Kun vastaus löytyy mobiilisovelluksesta, ei jäsenen tarvitse lähteä etsimään tietoa verkkosivuilta.

Kohdennetut uutiset

Järjestö voi varmistaa jäsenten mielenkiinnon säilymisen tarjoamalla jäsenilleen mahdollisuuden valita vastaanottamansa uutiset oman kiinnostuksensa mukaisesti. Mobiilisovelluksen avulla kohdennat jäsenille näytettävät uutiset heidän omien valintojensa perusteella.

Push-ilmoitukset

Push-ilmoitusten avulla järjestö saa sovellusta käyttävän jäsenen huomion silloin, kun sitä erityisesti tarvitaan. Kohdennettu tiedottaminen sovellukseen ilmestyvillä ponnahdusilmoituksilla on paikallaan esimerkiksi tärkeiden tapahtumien yhteydessä.

Järjestönne näköinen sovellus

Järjestön ilme on osa houkuttelevuutta. Sense Mobiili mukautetaan aina vastaamaan järjestönne graafista ilmettä ja suunnitellaan sopimaan visuaaliseen tyyliinne.