Mobiili

Haluatko tavoittaa jäsenenne helpommin ja henkilökohtaisemmin? Onko viestinnässänne kohdennettuja viestejä tietylle jäsenryhmälle? Kaipaatko matalamman kynnyksen vuorovaikutusmahdollisuuksia?

Mobiilisovelluksella tuot järjestösi jäsenen taskuun ja varmistat, että jäsenet tavoittavat järjestön koska tahansa omalla puhelimellaan. Sovelluksen avulla jäsen saa kohdennettuja palveluita ja viestejä samalla, kun järjestö oppii ymmärtämään jäsentensä tarpeita paremmin. Jäsenrekisteriin kytketty sovellus on aina räätälöitävissä järjestösi tarpeisiin. Se on saatavilla iOS ja Android-käyttöjärjestelmille.

Jäsenpulssi

Jäsenpulssi-kyselyillä saat tietoa jäsenten suhtautumisesta järjestöön ja tiedot tallentuvat jäsenrekisteriin myös myöhempää käyttöä varten. Jäsenpulssi auttaa kehittämään toimintaa tarpeita ja toiveita vastaavaksi sekä yhdessä jäsenrekisteristä saatavien muiden tietojen kanssa löytämään jäsenistöstä ne, jotka ovat potentiaalisia aktiivisia toimijoita, lahjoittajia ja luottamustehtävistä kiinnostuneita. Jäsenpulssin avulla voit tunnistaa myös eroherkät jäsenet ja kohdistaa heihin erityistä huomiota.

Omien tietojen päivitys & tarkastelu

Mobiilisovellus tarjoaa jäsenelle mahdollisuuden tarkastella omia tietojaan järjestön jäsenrekisterissä ja tarvittaessa muuttaa niitä lomakkeen avulla. Näin esimerkiksi osoitteenmuutos ja eri aihealueiden uutistilaukset sujuvat vaivattomasti ja nopeasti silloin, kun jäsenelle parhaiten sopii.

Jäsenkortti

Mobiilijäsenkortti korvaa muovisen jäsenkortin ja kulkee aina mukana. Kortista näkyy helposti ja turvallisesti jäsenyyden voimassaolo, jäsenedut sekä muita valittuja tietoja jäsenrekisteristä.

Tietosivut

Tietosivuilla pidät jäsenten useimmin tarvitsemat tiedot vaivattomasti saatavilla. Kun vastaus löytyy mobiilisovelluksesta, ei jäsenen tarvitse lähteä etsimään tietoa verkkosivuilta.

Kohdennetut uutiset

Tarjoamalla jäsenelle mahdollisuuden valita saamansa uutiset omien kiinnostuksenkohteidensa mukaisesti järjestö varmistaa jäsenen mielenkiinnon säilymisen. Mobiilisovelluksella kohdennat uutiset jäsenelle tietyistä aihepiireistä hänen omien valintojensa perusteella.

Push-ilmoitukset

Push-ilmoitusten avulla järjestö saa sovellusta käyttävän jäsenen huomion silloin, kun sitä erityisesti tarvitaan. Kohdennettu tiedottaminen ilmoituksilla sovellukseen on paikallaan esimerkiksi tärkeiden tapahtumien yhteydessä.

Järjestönne näköinen sovellus

Järjestön ilme on osa houkuttelevuutta. Sense Mobiili mukautetaan aina vastaamaan järjestönne graafista ilmettä ja suunnitellaan sopimaan visuaaliseen tyyliinne.