Jäsenrekisteri

Kaipaatko räätälöitävää, käytännöllistä ja arjen työtä helpottavaa työkalua järjestötoiminnan hallinnointiin ja kehittämiseen? Haluatko viestiä jäsenistölle henkilökohtaisesti, helposti ja tehokkaasti eri kanavissa? Entä vaaditaanko rekisteriltänne tehokkaita ja reaaliaikaisia integraatioita?

Sense Rekisteri mahdollistaa järjestöllesi entistä paremmat jäsenpalvelut: voit viestiä monikanavaisesti ja räätälöidysti sekä kehittää jäsenlähtöistä toimintaa. Sensen avulla voit laskuttaa jäsenmaksut ja urheilulisenssit, tapahtumaosallistumiset, myyntituotteet sekä kerätä lahjoituksia toiminnan tueksi. Joustava jäsenhallinta ja älykkäät ominaisuudet varmistavat, että voit hakea helposti tietoa, pitää yhteyttä jäseniin sekä helpottaa arkityötäsi.

Jäsenmaksu

Helpotamme järjestön jäsenmaksulaskutusta. Sense ymmärtää järjestösi jäsenyyskauteen perustuvat jäsenmaksut, olipa kyse kalenterivuodesta tai muun mittaisesta jaksosta. Myös moniportainen jäsenmaksulaskutus onnistuu yhdellä laskulla. Automaattisella varojenjaolla voidaan tarvittaessa tilittää eri tasoille tai aliorganisaatioille heidän osansa jäsenmaksusta.

Rahaliikenne ja lahjoitukset

Erilaiset toimijat ovat järjestön rikkaus. Jokaiselle jäsenelle tai jäsenryhmälle voidaan helposti määritellä erilaiset maksuperusteet. Rekisteriin merkityn tiedon perusteella jäseneltä voidaan periä hänen asemansa ja roolinsa mukainen jäsen- tai osallistumismaksu, jolloin esimerkiksi eläkeläis- ja opiskelija-alennus siirtyy laskulle vaivattomasti.

Onko järjestölläsi myytäviä tuotteita ja palveluita? Tuotelaskutus mahdollistaa laskujen luomisen myydyistä tuotteista välittömästi, esimerkiksi erilaisten tapahtumien yhteydessä. Sense Rekisterin palvelulaskutus tekee mahdolliseksi myös aikaan perustuvan veloituksen. Näin onnistuu vaivattomasti esimerkiksi käyttöoikeuden tai lehtitilauksen laskutus.

Tee lahjoittamisesta mahdollisimman helppoa! Kuukausi- ja vuosilahjoittajalle e-lasku on vaivaton ja luotettava tapa tukea järjestöä.

Urheiluliiton lisenssi

Urheilujärjestöt voivat myydä lisenssejä Sensen kautta. Harrastaja voi hankkia sopivan lisenssin tarvittavien määreiden, kuten sukupuolen, iän tai sarjatason mukaan. Lisenssiin voidaan sisällyttää myös liiton valitseman vakuutusyhtiön vakuutuksia, jotka ovat ostettavissa lisenssien yhteydessä.

Jäsenten profilointi ja analytiikka

Kehitämme Sense Rekisteriin parhaillaan toiminnallisuuksia, joiden avulla organisaatiot oppivat paremmin tuntemaan jäsenistönsä. Miksi meiltä erotaan tai millaiset henkilöt ovat tulevaisuuden aktiiveja? Näihin kysymyksiin pyrimme antamaan vastauksia.

Analytiikka

Sense Rekisteri yhdistyy kätevästi Zoho Reports-palveluun, jonka avulla näet rekisterinne sisältämät tiedot selkeässä ja havainnollisessa muodossa erilaisina graafeina ja taulukoina.

Monikanavainen viestintä

Jäsenrekisterimme avulla vahvistat ja monipuolistat järjestösi jäsenviestintää. Sense-rekisterimme sisältää monikanavaviestintäpaketin, jonka avulla lähetät erilaisille kohderyhmille räätälöityä sisältöä sähköpostitse, kirjeitse ja tekstiviestitse. Mobiilisovelluksellamme tavoitat jäsenet myös push-ilmoituksin.

Chat-tuki

Sense Rekisterin Chat-palvelun avulla saat yhteyden Avoinen asiantuntijaan helposti silloin, kun tarvitset apua. Lisäksi käytettävissäsi ovat perinteiset tukimuodot, kuten sähköposti ja puhelin.

Mukautettavissa ilman ohjelmistoprojektia

Sense Rekisterimme hienous on, että se voidaan mukauttaa kunkin järjestön tarpeisiin ilman ohjelmointityötä. Saat järjestöllesi juuri oikeanlaisen rekisterin joustavasti ja kustannustehokkaasti ilman raskasta ja kallista kehitysprojektia. Ominaisuudet ja käytettävyys ovat aina huippuluokkaa!

Yhdistettävissä muihin rekistereihin

Onko järjestölläsi jo rekisteri, jotta ette halua vaihtaa, mutta joka ei vastaa kaikkiin tarpeisiinne? Rekisterimme integroituu myös kolmannen osapuolen järjestelmiin. Omaa jäsenrekisteriä voi siis täydentää Sensen erilaisilla toiminnallisuuksilla, kuten esimerkiksi kirjautumisella verkkosivujen suljettuihin osioihin. Lisäksi Sense on mahdollista liittää muihin tietojärjestelmiin, kuten mobiilisovellukseen, uutiskirjetyökaluun, sähköiseen matrikkeliin tai vaikkapa palvelusivustoon.

Kysy lisää integraatiomahdollisuuksista tai tutustu API-dokumentaatioon, mikäli haluat tietää enemmän teknisistä yksityiskohdista.

Mahdollisuus hallita useita asiakokonaisuuksia

Kun perinteiset jäsenrekisterit perustuvat usein ihmisten tai organisaatioiden tietoihin, Sense-rekisterimme on mukautettavissa mihin tahansa käyttötarkoitukseen. Voit luoda rekisterin esimerkiksi liikuntapaikoille, tuotteille tai lemmikkieläimille. Sense-rekisterissä on siis mahdollista toteuttaa rajaamaton määrä asiakokonaisuuksia omalla tietorakenteella ja omilla toiminnoillaan.